Winkeloverzicht

ZUSJES vintage boetiek

Unique handpicked, washed and ironed vintage clothing

Ben jij een ware femme fatale? Dan is Zusjes – Vintage Boetiek de plek om jou outfit naar een volgend level te tillen. In deze winkel vind je unieke, chique, elegante, en ook dagelijkse heerlijke vrouwen kleding van de jaren 30 tot de jaren 90. Elk unieke item is met zorg uitgezocht, gewassen, gestreken en nagelopen door de zusjes Moniek en Sanne.

Kom eens langs in de Art Nouveau stijl winkel.

Boekhorststraat 93

zusjesvintageboetiek@gmail.com

Openingstijden

dinsdag – zaterdag 11:00 – 17:30

"Gave, mooie kleding, ontzettend fijne plek. Kan ik iedereen aanraden!" (Google review)

In Zusjes – Vintage Boetiek staat één ding voorop; mooie, schone en eerlijke kleding tegen een schappelijke prijs. De focus ligt grotendeels op vrouwen, maar de creatieve man zal ook zijn outfit kunnen vinden. De winkel doet niet aan genderspecificatie, alles hangt door elkaar, maar wel op kleur gesorteerd.

Bij binnenkomst word je overvallen door prachtige Art Nouveau stijl; goud, planten, droogbloemen en een grote bank bij de paskamers. Wij vinden wij het belangrijk dat jij rustig de tijd krijgt om te zoeken en te passen. Het advies bij twijfel is ‘slaap er nog een nachtje over’.

Eén keer per maand wordt stad en land afgezocht naar nieuwe items. Vervolgens worden deze gesorteerd en elke week gewassen en gestreken. Elke dag weer iets nieuws, iets fris.

Elk seizoen wordt afgesloten met een sale zodat er weer ruimte komt voor een nieuwe collectie, passend bij het nieuwe seizoen.

Volg onze Instagram voor live updates in de story en inspiratie outfits!

Scroll to top