Winkeloverzicht

Vilt aan Zee

Duurzame handgemaakte lampen en wandkleden van wol!

Zoek je een rustige, natuurlijke verlichting die echt even anders is dan mainstream? Of een bijzonder wandwerk? Vind je het belangrijk dat het duurzaam is en lokaal is gemaakt? Kom dan eens langs in onze winkel en bekijk de handgemaakte vilten lampen en wandwerken van 100 % wol. We geven je graag advies!

Boekhorststraat 159

info@viltaanzee.nl

Openingstijden

donderdag en vrijdag 12:00 – 17:00

zaterdag wisselend aanwezig

Mooie winkel met handgemaakte lampen in de gezellige Boekhorststraat'

Klanten die een lamp komen kopen zijn vooral verliefd op de rustige uitstraling. Alsof ze de ruimte verwarmen met hun zachte licht. Daarnaast is het bijzonder dat je als klant zelf een lamp kan samenstellen. De grootte, de vorm, de kleur.

De wandwerken worden vaak gekocht om ‘harde ruimtes’ te verzachten. Door het zachte natuurlijke materiaal verbetert de akoestiek en krijgt het een huiselijke prettige sfeer.

Ik maak de meeste producten op bestelling. Wil je een specifieke kleur, vorm of maat? Dat kan, ik heb veel verschillende kleuren wol en andere materialen liggen om inspiratie op te doen. De winkel van Vilt aan Zee is tegelijk het atelier waar ik alle producten maak. Dus naast een heleboel lampen en wandkleden kun je ook het maakproces zien.

Naast de verkoop van producten geef ik elke maand een workshop. Wil je het viltproces zelf onder de knie krijgen, kijk dan op de website voor meer informatie.

Scroll to top